Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Kατάληψη στο Νοσοκομείο της Άρτας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΤΑΣ

ΑΡΤΑ 30/6/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Σήμερα από τις 7 το πρωί στο νοσοκομείο Άρτας πραγματοποιείται έκτακτη Γενική Συνέλευση, με μεγάλη συμμετοχή εργαζομένων με θέμα τη παρεμπόδιση του επιμερισμού ποσοστών αξιολόγησης από τη διοίκηση του Νοσοκομείου . Αποφασίστηκε ομόφωνα η κατάληψη όλων των χώρων της διοικητικής υπηρεσίας και του γραφείου του διοικητή του Νοσοκομείου. Συνεχίζουμε δυναμικά μέχρι την κατάργηση του νόμου 4250/14.Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους ότι ο νόμος για την αξιολόγηση είναι εχθρικός για τους υγειονομικούς , για τους ασθενής και για όλους τους εργαζομένους .
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ – ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ –ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ.