Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ τριήμερη εκδρομή 26-28/01/2018 στο Μπάνσκο Βουλγαρίας:
• Κόστος οδικής μετάβασης και επιστροφής
• Μεταφορά με λεωφορείο που διαθέτει όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για ασφαλή μετακίνηση.
• 2 Διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή στο Apartment Complex Dream 4* , το οποίο βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Πιρίν, σε απόσταση 350μ. από το τελεφερίκ, και προσφέρει χώρο χαλάρωσης με δωρεάν εσωτερική πισίνα και εστιατόριο. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν τηλεόραση με καλωδιακά κανάλια και καθιστικό με καναπέ. Θα βρείτε επίσης άρτια εξοπλισμένη κανονική ή μικρή κουζίνα με τραπεζαρία και μπάνιο με ντους ή μπανιέρα. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει ιδιωτικό μπαλκόνι. Οι επισκέπτες έχουν δωρεάν πρόσβαση στη σάουνα. Ισχύει χρέωση για το υδρομασάζ, τη ρωσική σάουνα και τα μασάζ.
• Οι δηλώσεις συμμετοχής θα είναι μέχρι τις 16/1/2018 για το Ξενοδοχείο που αναφέρεται παραπάνω ,( λόγο μεγάλης πληρότητας σε κλίνες την συγκριμένη χρονική περίοδο ),όσοι εργαζόμενοι δηλώσουν αργότερα ενδέχεται να φιλοξενηθούν σε άλλο ισάξιο με το προηγούμενο Ξενοδοχείο

Τιμή συμμετοχής: 90 €/ ανά άτομο
ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ η τιμή συμμετοχής θα είναι 70 ΕΥΡΩ
ΔΗΛΩΔΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,
ΓΑΛΑΖΟΥΔΗ ΛΙΑ ,ΜΑΓΓΑΛΟΥ ΜΑΡΙΑ,ΣΠΑΝΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ,
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ